Website

 ZorgRotonde maakt het via de module Website voor een huisartsenpraktijk mogelijk om informatie m.b.t. de praktijk te verstrekken via het internet. Tevens biedt de website diverse mogelijkheden voor webgebruikers om contact op te nemen met de praktijk.
Bij de praktijk ingeschreven patiënten hebben de mogelijkheid om een account aan te vragen waarmee men toegang krijgt tot de accountgebonden webomgeving die specifieke, patiëntgerichte informatie en functionaliteiten biedt. Praktijkmedewerkers kunnen via het Dashboard de dagelijkse dienstverlening en het beheer van de applicatie verzorgen.

Een ZorgRotonde website vermeldt algemene praktijkinformatie, namelijk:

  • Contactgegevens / Openingstijden / Telefoonmenu / Praktijklocatie (inclusief kaartweergave)

Daarnaast voorziet de website in drie hoofdstukken die door medewerkers van de huisartsenpraktijk van informatie te voorzien en te bewerken zijn, namelijk:

  • Praktijkinformatie / Medewerkers / Actualiteiten

Tevens voorziet de website in additionele informatie d.m.v. links naar andere websites en zijn pagina's met standaard informatie erin opgenomen. De standaard inhoud kan in het Nederlands of in het Engels worden weergegeven.

Een ZorgRotonde website maakt het voor webgebruikers mogelijk om via diverse formulieren online contact op te nemen met de praktijk, onder meer:

  • Inschrijfformulier / Herhaalreceptenformulier / Reizigersvaccinatieformulier / Klachtenformulier

Om telefonisch contact op te nemen met de praktijk kan men gebruikmaken van een snelkoppeling.

Een ZorgRotonde website biedt op de homepagina ruimte voor het logo van de huisartsenpraktijk en een afbeelding. Tevens kunnen in de gehele website de kleuren van de huisstijl van de praktijk gehanteerd worden.

Momenteel bestaat de applicatie uit een website met mobiele functionaliteit en is ook als losstaande webapp beschikbaar.
De applicatie is geschikt voor een enkele praktijk, gecombineerde praktijken en praktijken in een HOED.

Optionele modules
ZorgRotonde biedt optionele modules bij de module Website. namelijk:

  • Webagenda / E-consult
De homepagina van de website voorziet in toegang tot de module(s) d.m.v. een snelkoppeling die als pictogram wordt weergegeven.